Buşoi zice că e mai bun decât Orban la şefia PNL: Pot imprima un aer tineresc, prospeţime

E.b. | 28.05.2017

Liberalul Cristian Buşoi susţine că, spre deosebire de Ludovic Orban, contracandidatul său la şefia PNL, are o atitudine mai consistentă privind organizarea internă şi comunicarea partidului.

Pe aceeași temă

 

 

 

Totodată, Buşoi spune că poate imprima PNL "un aer mai tineresc, de prospeţime şi de noutate”.

 

Întrebat la Iaşi, într-o conferinţă de presă, de ce consideră că ar fi mai bun decât Ludovic Orban la şefia PNL, Cristian Buşoi a răspuns că este "mai preocupat şi mai focusat pe chestiuni aşteptate de către oameni”. 

 

"Diferenţierea mea faţă de domnul Orban? Am deja o experienţă la nivel european şi o bună relaţionare cu lideri de la care putem obţine un sprijin direct. Am o atitudine mult mai de substanţă şi mai consistentă în ceea ce priveşte organizarea internă şi comunicarea partidului. Cred că pot imprima PNL-ului un aer mai tineresc, mai de prospeţime, de noutate şi modernitate”, a spus Cristian Buşoi, conform News.ro.

 

În ceea ce priveşte candidatura lui Viorel Cataramă, Buşoi susţine că acesta are câteva idei ce pot fi adoptate, mai ales cele pe teme economice, dar că în acelaşi timp "sunt câteva lucruri care cu greu pot fi acceptate într-o Românie membră UE”.

 

"Lăsând la o parte poate anumite mesaje cam extremiste şi care pot genera ostilitate la adresa PNL, experienţa domnului Cataramă în zona economică şi credinţa lui sinceră în ideile de dreapta pot fi extrem de necesare PNL. Aşa cum şi domnului Orban îi văd un rol important în PNL, pentru că are o personalitate bine conturată, este un om care poate duce nişte bătălii şi care a făcut mereu eforturi în a-şi susţine colegii în interiorul PNL”, a mai spus Cristian Buşoi.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22