Avocatul vedetelor, Radu Cătălin Dancu, numit consul general la New York

Dora Vulcan | 31.05.2017

Avocatul Radu Cătălin Dancu a fost numit, printr-o hotărâre adoptată în şedinţa de miercuri a guvernului, consul general al României la New York. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

Pe aceeași temă

 

 

 

  "A fost adoptată o hotărâre privind numirea unui nou consul general al României la New York. Numele consulului general al României la New York este Radu Cătălin Dancu", a spus Petrescu, într-o conferință de presă susținută după ședința de Guvern.

 

Ea a precizat că fostul consul general la New York, Ioana Gabriela Costache, a devenit consul general la Montreal, unde nu exista un astfel de reprezentant de câteva luni.

 

"Interesul pentru zona Canadei a crescut foarte mult în contextul ridicării vizelor pentru români", a mai spus Petrescu, citată de Agerpres.

 

 

Noul consul general, de profesie avocat, este cunoscut publicului după ce a apărat în instanţă mai mulţi politiceni şi oameni de afaceri cu probleme penale.

 

Constănțeanul Cătălin Dancu este cunoscut ca fiind apărătorul unor personaje controversate din zona politică și cea de afaceri. Pe lista foștilor săi clienți de numără: Sorin Roșca Stănescu, Dinu Patriciu, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, foștii baroni ai Constanței, Ioan Mihai Pacepa, fostul șef al DIE, Gigi Becali, Dan și Alexander Adamescu, Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, Ilie Carabulea, Rudel Obreja. În vremea Preafericitului Teoctist, casa de avocatură a lui Dancu a reprezentat Patriarhia Română în diverse procese.     

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22