Busculadă la Torino: O mie de persoane au fost rănite. În Piața San Carlo s-a strigat: Bombă!

E.b. | 04.06.2017

Poliţia italiană a anunţat, duminică dimineaţă, că peste 1.000 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după busculada de la Torino, din piaţa San Carlo, în timpul meciului Juventus - Real Madrid, din finala Ligii Campionilor.

Pe aceeași temă

 

 

Iniţial s-au anunţat 200 de răniţi, iar apoi bilanţul a fost ridicat la 600.

 

Duminică dimineaţă, poliţia din Torino a prezentat un nou bilanţ, provizoriu, anunţând că 1.000 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, conform News.ro.

 

Un băieţel are un traumatism cranian şi toracic şi se află internat în stare gravă la spitalul Regina Margherita din Torino.

 

Incidentele au avut loc în piaţa San Carlo, în centrul oraşului Torino, unde fanii urmăreau finala pe ecrane uriaşe.

 

Acestea au izbucnit după ce un fan ar fi urlat că la locul adunării ar fi amplasată o bombă, astfel că oamenii au început să fugă în diverse direcţii. O altă ipoteză este că prăbuşirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterană ar fi provocat haosul de la Torino.

 

 

 

 

Răniţii au fost transportaţi la spitalul Molinette din Torino, acuzând diverse contuzii din cauza căzăturilor, după ce lumea s-a călcat în picioare în încercarea de a părăsi zona.

 

Potrivit Gazzetta dello Sport, în jurul orei locale 22.15, când Real conducea cu 3-1, cineva ar fi făcut o glumă proastă afirmând că a aruncat o bombă. "Un băiat a aruncat o petardă spunând că este o bombă, imediat m-am trezit aruncat pe pământ", a declarat un martor la Rainews24.

 

 

*******************

 

 

Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, sâmbătă, la Cardiff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiană Juventus Torino, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22