Trump nu renunță. Cel mai puternic om al planetei îl atacă din nou pe primarul Londrei

Dora Vulcan | 05.06.2017

Președintele american, Donald Trump, și-a reînnoit luni atacurile pe Twitter împotriva primarului Londrei, Sadiq Khan, vizibil iritat de replica primăriei capitalei britanice care i-a reproșat liderului de la Casa Albă că a scos din context declarațiile făcute de Khan, relatează AFP.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

'Scuză patetică a primarului Londrei, Sadiq Khan, care a trebuit să găsească o explicație rapidă la declarația sa 'Nu este motiv de alarmare!' Media tradiționale se străduiesc din greu pentru a vinde această versiune'', scrie cel mai puternic om al planetei pe Twitter, citat de AFP.

 

 

 

Pathetic excuse by London Mayor Sadiq Khan who had to think fast on his "no reason to be alarmed" statement. MSM is working hard to sell it!

 
 

 

 

Background: 

 

  • Primarul Londrei: primarul are lucruri mai bune de făcut decât dezinformările lui Trump - a răspuns Primăria Londrei în ziua gestionării atentatului terorist, la acuzația pe care Trump i-a adus-o primarului londonez

 

 

Primarul Londrei, Sadiq Khan, are "lucruri mai bune de facut" decat sa raspunda unui mesaj "dezinformat" de pe Twitter al presedintelui american Donald Trump, care l-au acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorismului in urma atacului din orasul sau, a raspuns purtatorul de cuvant al Primariei intr-un comunicat de presa, relateaza AFP.

 

 

 Primarul "are lucruri mai importante de facut decat sa raspunda unui tweet dezinformat al lui Donald Trump, care a scos din context in mod deliberat remarcile care indeamna londonezii sa nu se alarmeze" cu privire la prezenta mare a fortelor de politie pe strazile capitalei , a declarat purtatorul sau de cuvant intr-un comunicat de presa.

 

Donald Trump l-a criticat duminica pe primarul Londrei, Sadiq Khan, pe care l-a acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorista, la o zi dupa atentatul din centrul capitalei britanice, a relatat AFP.

 

AFP atrage atenția că Sadiq Khan a făcut referire în declarația sa în mod evident la prezența sporită a poliției la Londra, în timp ce Trump a văzut în aceasta o subestimare a amenințării teroriste.

 

"Cel putin 7 morti si 48 raniti in atac terorist si primarul din Londra spune ca nu exista" nici un motiv sa fii alarmat! ", a scris Trump pe Twitter, denaturând spusele lui Khan.

 

 

 

We must stop being politically correct and get down to the business of security for our people. If we don't get smart it will only get worse

 
 
 

 

 

Sâmbătă seara, trei atacatori la bordul unei camionete au intrat în plin într-o mulțime de pietoni în zona Podului Londrei, după care au ieșit din vehicul și au atacat trecătorii cu cuțite, făcând, după ultimul bilanţ, 7 morți și 48 de răniţi, înainte de fi uciși de poliție. Acesta este al treilea atac care a lovit Marea Britanie în mai puțin de trei luni.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22