Tribunalul Prahova refuză pentru a treia oară pronunţarea pentru mandatul lui Ghiţă

Dora Vulcan | 08.06.2017

Tribunalul Prahova a amanat, joi, pentru a treia oara, pronuntarea in legatura cu cererea DNA de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita.

Pe aceeași temă

 

 

 

Este vorba de dosarul Hidro Prahova, in care acesta este cercetat pentru coruptie alaturi de cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, de fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma si de fiul acestuia, fostul deputat PSD Vlad Cosma, anunta News.ro. Judecatorii au stabilit un nou termen pentru 15 iunie, cand Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat prin videoconferinta.

 

Pana acum, pe numele lui Sebastian Ghita au fost emise trei mandate de arestare in lipsa - unul in dosarul privind vizita in Romania a fostului premier britanic Tony Blair, in care este urmarit penal si fostul prim-ministru Victor Ponta, altul in dosarul de coruptie in care fostul deputat este urmarit penal pentru trafic de influenta, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat, iar cel de-al treilea in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova. O a cincea solicitare de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa va fi luata in discutie in 12 iunie de instanta suprema, de data aceasta in procesul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu, in schimbul finantarii de la bugetul local a echipei de baschet Asesoft Ploiesti.

 

Judecatorii Tribunalului Prahova au stabilit un nou termen - 15 iunie - pentru a lua in discutie cererea procurorilor anticoruptie de a emite un nou mandat de arestare in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22