Grindeanu reactioneaza: Nu avem nevoie de noi crize politice, eventual de alte alegeri

I.m. | 11.06.2017

Dupa atacurile din ultima perioada si amenintarile deschise cu inlocuirea sa din functie, venite in special din partea Gabrielei Firea, dar si in urma informatiilor ca Dragnea ar fi luat decizia schimbarii sale, vehiculate de o parte a media, pemierul Sorin Grindeanu a reactionat.

Pe aceeași temă

 

 

”Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate” si increderea acordata in decembrie 2016” nu poate fi  inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri”, a scris Grindeanu intr-o postare pe facebook. Premierul lauda vizita presedintelui Iohannis in SUA si apreciaza ca ”Romania are astazi in fata mai multe oportunitati”.

 

 

”România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt INSTABILITATE.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi.

Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern este important.

Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate si predictibilitate!”, e mesajul lui Sorin Grindeanu de pe facebook.

 

 

Gabriela Firea l-a atacat pe Grindeanu in ultimele  zile, mergind pina la a  afirma ca acesta are un ”alt spate politic” si ca si-a schimat comportamentul.

 


”Este o sumă de senzaţii pe care ni le lasă la vedere prestaţia premierului. La început a înţeles rolul său, anume că reprezintă o funcţie numită şi a înţeles că trebuie să există o relaţie puternică cu conducerea partidului şi a alianţei pentru a aplica programul de guvernare ad litteram. Ulterior, cred că a fost un moment în care nu a mai simţit această nevoie. Probabil a umplut golul lăsat de absenţa în consultarea sa cu domnii Dragnea şi Tăriceanu cu altceva. Rămâne să aflăm ce anume este acel altceva. Noi îi asiguram spatele politic. În momentul în care nu a mai considerat util spatele politic, înseamnă că are alt spate, poate”, a declarat Gabriela Firea, la  România TV, conform News.ro.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22