Cataramă, scos din cursa pentru şefia PNL de filialele partidului. Rămân Orban şi Buşoi

Dora Vulcan | 12.06.2017

Moţiunea candidatului Viorel Cataramă la şefia partidului nu a primit susţinerea filialelor pentru a fi supusă dezbaterii votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie. În cursă rămân Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, potrivit unui comunicat de presă.

Pe aceeași temă

 

 

 „Comisia de Organizare a Congresului PNL s-a întrunit luni, 12 iunie, pentru a analiza condiţiile statutare întrunite de moţiunile depuse de candidaţii la preşedinţia PNL. În urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Judeţene, moţiunile susţine de Ludovic Orban (<>) şi de Cristian Buşoi (<>) au îndeplinit condiţiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii şi votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie”, anunţă Mediafax care citează Departamentul de comunicare al PNL.  

 

 

Moţiunea lui Cataramă, "Politica naţională – Calea liberală", nu a întrunit condiţiile statutare pentru a fi spusă dezbaterii şi votului în cadrul Congresului PNL, nefiind validată de Comitetele Directoare Judeţene din cel puţin 10 filiale PNL.

 

De asemenea, Comisia de Organizare a Congresului PNL a stabilit, prin tragere la sorţi, ordinea susţinerii moţiunilor la lucrările Congresului, primul fiind candidatul Cristian Buşoi, urmat de candidatul Ludovic Orban, fiecare moţiune având alocate câte 60 de minute, se mai spune în comunicatul PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22