Tomac: Dragnea vrea să propună un premier de la UDMR. Hunor, sarcastic: A tras pe nas?

E.b. | 13.06.2017

Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP, a declarat, la Parlament, că a aflat de la mai mulţi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, că Liviu Dragnea, liderul PSD, va propune un nou premier de la UDMR. Kelemen Hunor întreabă, sarcastic: a tras pe nas?

Pe aceeași temă

  

„La mai bine de jumătate de an de guvernare, după ce s-a prezentat în faţa propriilor colegi cu un plic în alb şi le-a cerut un vot de încredere fără să ştie pe cine votează, mi s-a părut un lucru extrem de grav şi sper că nu se confirmă, însă dacă domnul Dragnea va propune un prim-ministru de la UDMR e o chestiune care deja depăşeşte imaginarul în politică”, a afirmat Eugen Tomac, conform News.ro.

 

Chestionat de unde are această informaţie, deputatul PMP a susţinut că de la mai mulţi colegi parlamentari, inclusiv de la PSD.

 

Am auzit informaţia discutând cu colegi din Parlament, inclusiv cu o parte din PSD. E o informaţie pe care am primit-o acum puţin timp, mi s-a părut extrem de îngrijorătoare. Dacă domnul Dragnea nu mai are încredere în proprii colegi, nu cred că este o soluţie să vină cu o propunere de la UDMR”, a completat Eugen Tomac.

 

 

Kelemen Hunor: "L-aţi întrebat pe domnul Tomac ce a fumat astăzi dimineaţă?

 

 

Kelemen Hunor, Preşedintele UDMR, a comentat sarcastic declaraţiile făcute de preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmând că deputatul "a fumat ceva" sau a "tras pe nas".

 

"L-aţi întrebat pe domnul Tomac ce a fumat astăzi dimineaţă? Şi cu un aer grav a anunţat acest lucru. A tras ceva pe nas? E grav, când un lider de partid, cu un aer atât de grav, vorbeşte prostii", a spus Kelemen Hunor.

 

El a comentat că Eugen Tomac "se uită la noi (UDMR ) ca la o catastrofă naţională", repetând că liderul PMP "a fumat ceva".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22