Grindeanu sugerează că dinamitarea Guvenului s-a făcut și prin intermediul lui Shhaideh

E.b. | 16.06.2017

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că relația sa cu președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a schimbat de când a început să audă "pe surse" că dinspre partid se încearcă "dinamitarea activității Guvernului", dând exemplu Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2.

Pe aceeași temă

 

"De când am început să aud, dinspre surse, că deși pe față mi se spunea că toate lucrurile sunt în regulă, mergem înainte (...), în spate se făcea cam tot ceea ce e posibil pentru dinamitarea activității Guvernului. Vreți să vă dau un exemplu? De cam o lună și ceva, trebuiau să fie lansate ordinele pentru PNDL 2, trebuiau să fie date către județe. Eu nu vreau să mă gândesc că au fost oprite aceste ordine pentru lucrările în județe în așteptarea acestui CEx, chiar nu vreau, numai că aceste ordine puteau fi date, așa cum vă spuneam, pe criterii transparente, de vreo lună și ceva. Nu s-au dat, din păcate", a declarat Sorin Grindeanu joi, după ce a fost întrebat, în conferința de presă, de când s-a schimbat relația dintre el și Liviu Dragnea.

 

 

Apoi, fiind întrebat, tot în conferința de presă de aseară, cine ar fi trebuit să semneze ordinele aferente PNDL 2, premierul a menționat numele vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22