Carmen Dan: Sorin Grindeanu, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaun

E.b. | 16.06.2017

Carmen Dan, ministrul demisionar al Afacerilor Interne, a declarat, la sediul ministerului, că în acest moment Sorin Grindeanu ”este singur, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru”.

Pe aceeași temă

 

 

 Ea a acuzat colaborarea defectuoasă cu premierul şi a spus că demisiile miniştrilor ”nu sunt întâmplătoare”, ci reprezintă un semnal pe care au vrut să îl dea ccă nu se mai putea continua în această formulă.

 

Nimeni nu i-a dat domnului Grindeanu o foaie de hârtie şi un pix şi i-a spus «notează nişte nume care vor fi miniştri». Vă garantez că nu a fost aşa. Nimeni nu l-a oprit să îşi  spună părerea în CEX sau la Palatul Victoria”, a afirmat Carmen Dan, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, conform News.ro.
 

”Demisiile noastre nu sunt întâmplătoare. am vrut să dăm un semnal foarte clar că nu mai puteam continua în această formulă. Noi am conştientizat  că aceste program nu este al lui Sorin Grindeanu, este al partidului şi este în interesul României”, a susţinut ea.

 

Ministrul demsionar a acuzat colaborarea defectuoasă cu premierul, arătând că atunci când existau probleme acesta nu se implica în găsirea de soluţii pentru rezolvarea acestora.

 

Nu este suficient să ridici o problemă dacă simţi că după aceste discuţii nu se întâmplă nimic”, a spus ea.

 

În opinia ei, procedural, membrii Guvernului nu au greşit, pentru că întâi au mers şi au discutat la Palatul Victoria şi abia apoi le-au discutat în plan politic.

 

”De fiecare dată când am avut o problemă de gestionat, m-am dus şi am discutat cu primul ministru. Într-un final, şi eu şi colegii mei am încercat să explicăm de ce suntem într-o situaţie în care această comunicare este doar din partea noastră. (...) Această decizie de a demisiona a fost o decizie pe care nu am discutat-o înainte, nu ne-am dus cu această intenţie în CEx, ci pur şi simplu a fost o reacţie de solidaritate între noi, membrii guvernului, ca să transmitem un  semnal că ne dorim să fie dialog. Noi nu am văzut altă soluţie”, a mai declarat Carmen Dan.

 

Ea a afirmat, de asemenea, că premierul, chiar dacă o perioadă a fost prezent la CEx, ”s-a purtat ca şi cum a fost absent, nu a dat niciun semnal că şi-ar dori un dialog, a plecat şi asta a fost”.

 

Domnul Grindeanu în acest moment e singur, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru”, a susţinut Carmen Dan.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22