Raluca Turcan: Tot ce naşte din PSD dăunează grav României

E.b. | 17.06.2017

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, a lansat sâmbătă, de la tribuna congresului partidului, critici dure la adresa PSD, formaţiune despre care a spus că dăunează grav României şi că este prizoniera unui lider ”obsedat de putere” care se distruge singur.

Pe aceeași temă

 

”PNL va putea guverna modern, eficient şi european, cu siguranţă mult mai bine decât orice încercare a PSD pe care o vedem în ultimele zile. Din nefericire, pentru cei care au votat şi au aşteptat stabilitate politică, astăzi au primit un ridicol complet din partea celor din PSD. Niciunul nu este mai breaz decât celălalt. Dragnea ocupă Parlamentul, Grindeanu ocupă Guvernul. Sunt fix aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie. Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă şi, din nefericire, tot ce naşte din PSD dăunează grav României”, a declarat Raluca Turcan, conform News.ro.

 

Ea a trecut în revistă criticile formulate de către PNL la adresa PSD, spunând că s-au dovedit a fi adevărate.

 

Am spus că programul de guvernare este nesustenabil, că are mai mult idei frumoase de prezentat la televizor, şi aşa a fost. Am spus că Dragnea este obsedat de putere şi că se va distruge singur şi că îşi va distruge şi partidul. Aşa se întâmplă. Am spus că eticheta de guvernare a PSD va fi cea de la OUG 13 şi anume «noaptea ca hoţii». Şi asta se întâmplă azi şi se acuză public de hoţie şi jaf la drumul mare”, a mai spus preşedintele interimar al PNL.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22