Razboiul total in PSD: Sevil Shhaideh anunta ca-i face plangere penala lui Grindeanu

E.b. | 18.06.2017

Sevil Shhaideh, ministrul demisionar al Dezvoltarii si mana dreapta a lui Liviu Dragnea a anuntat ca-i va face plangere penala premierului Sorin Grindeanu, potrivit Antena 3.

Pe aceeași temă

 

Shhaideh il acuza pe Grindeanu ca a declarat ca voia sa foloseasca proiectele de 2 miliarde de lei din Programul National de Dezvoltare Locala pentru a-i controla pe liderii locali inaintea motiunii de cenzura.

 

 

Iau în calcul să fac o plângere penală împotriva domniei sale, cu privire la afirmațiile sale”, a declarat  Sevil Shhaideh la Antena3.

 

Deocamdată, spune Sevil Shhaideh, vrea să se consulte cu avocaţii, urmând ca apoi să ia o decizie.

 

Reacția vine după demiterile de la Ministerul Dezvoltării decise, duminică, de șeful Guvernului. Mai mult, Sevil Shhaideh îl acuză pe premier că dorește ”blocarea dezvoltării țării”.

 

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că a semnat duminică ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi pentru secretarii adjuncţi, în legătură cu lansarea programului PNDL 2.

 

Grindeanu  a subliniat că PNDL 2 este un obiectiv prioritar al său, ca premier. 
 

"Nu accept ca acest program să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva. (...) Pentru a înlătura orice umbră de îndoială, am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Regionale şi Administraţiei Publice, pentru secretarul general şi pentru secretarii generali adjuncţi. De azi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna - nici dumneaei, nici prin interpuşi - niciun fel de act care să aibă legătură cu PNDL. Am făcut acest demers pentru a bloca eventualele abuzuri şi nu pentru a bloca programul. Acesta trebuie să continue şi vă asigur că acest lucru se va întâmpla cât de curând, dar doar cu respectarea legii", a declarat premierul, la Palatul Victoria. 

 

Grindeanu a explicat că în ultimele luni a avut foarte multe întâlniri cu preşedinţi de Consilii judeţene, primari de oraşe, comune, municipii pentru a găsi soluţiile pentru ca PNDL 2 să fie un succes, dar şi că a avertizat-o pe Sevil Shhaideh să accelereze implementarea programului

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22