Fifor: Moţiunea trece; sunt toate condiţiile ca Iohannis să numească premier de la PSD

E.b. | 19.06.2017

Mihai Fifor, liderul senatorilor PSD, a declarat, la Parlament, că moţiunea de cenzură va trece de plenul reunit al Camerei şi Senatului.

Pe aceeași temă

 

Fifor spune că, totodată, ar fi întrunite toate condiţiile pentru ca preşedintele Iohannis să numească un nou premier din rândul PSD

 

Întrebat despre o posibilă nominalizare a sa pentru șefia Guvernului, Mihai Fifor a răspuns: "Categoric nu există o discuție în acest sens".

 

Mihai Fifor  a spus că ''sunt întrunite toate condițiile'' ca o propunere de premier din partea majorității parlamentare PSD/ALDE să fie acceptată de președintele Klaus Iohannis.

 

"Majoritatea parlamentară nu s-a schimbat cu nimic, Constituția este aceeași - așadar sunt întrunite toate condițiile ca o propunere de premier din partea majorității parlamentare PSD/ALDE să fie acceptată de președintele Klaus Iohannis", a declarat Fifor, conform Agerpres.

 

Întrebat dacă PSD a făcut vreo evaluare privind alegerile anticipate, el a răspuns: "Haideți că mergem mult prea departe. V-am spus - moțiunea de cenzură trece miercuri și odată cu trecerea moțiunii de cenzură sperăm să revenim la normalitate, adică la o țară care să fie guvernată legitim de un prim-ministru, care să fie desemnat așa cum prevede Constituția, pe baza propunerii majorității parlamentare, și desigur de un Guvern pe care de asemenea să îl voteze Parlamentul așa cum prevăd legile țării în acest moment". 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22