Orban: PNL nu va vota la moțiunea de cenzură. Reglările mafiote din PSD au dus România în criză

Dora Vulcan | 19.06.2017

Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că parlamentarii liberali vor fi în sală dar nu vor participa la votul moțiunii de cenzură.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 "Am luat decizia ca parlamentarii PNL să fie prezenți în sală și să nu voteze. Reglări de conturi de tip mafiot din interiorul PSD-ului, care nu au nicio legătură cu interesul țării, au generat o criză politică gravă cu consecințe extrem de serioase asupra imaginii României în lume, asupra bunului mers al economiei și al societății. Somăm partidul de guvernământ să pună punct acestei crize care a fost provocată de ei, din interese obscure și cu niște obiective pe care noi nu le putem înțelege. (...) Suntem azi în situația în care un impostor ocupă abuziv Palatul Victoria, iar în Parlament nu știm dacă mai există o majoritate parlamentară care să fie conformă cu voința exprimată de cetățeni. Perpetuarea crizei politice poate să aibă grave consecințe pentru România, ca atare am decis să nu ne amestecăm ca partid politic în această răfuială între două clanuri din interiorul PSD, pentru că noi suntem și împotriva clanului Dragnea, și împotriva clanului Ponta-Grindeanu", a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL, citat de Agerpres.

 

Întrebat dacă sunt liberali care ar pleca spre majoritatea actuală, Ludovic Orban a răspuns: "Am încredere în toți parlamentarii PNL, am încredere în faptul că vor respecta poziționarea politică a partidului (...) și voința cetățenilor care i-au votat și i-au trimis în Parlament".

 

El a precizat că în cursul după-amiezii va avea loc o întâlnire cu toți deputații și senatorii PNL.

 

"PNL este în opoziție, nu voi mai îngădui nicio negociere pe sub masă, nicio negociere de culise și niciun blat cu partidul de guvernământ. (...) Cred că nimeni din C.A.P-ul vechililor roșii nu își imaginează că poate să negocieze cu mine, mai ales pe tema răfuielii dintre ei", a conchis Orban.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22