Dragnea ar putea amâna votul la motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare

E.b. | 20.06.2017

Liviu Dragnea si PSD ar putea amana votul la motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare, in loc de maine, au declarat pentru HotNews surse din PSD.

Pe aceeași temă

 

Putem amana votul  e maine la motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare, au declarat pentru HotNews surse din PSD. Deocamdata, este doar un scenariu.

 

Practic, miercuri ar urma sa fie dezbatuta motiunea, dar votul ar urma sa fie programat saptamana viitoare. Motivul? PSD are nevoie sa castige timp pentru negocieri cu parlamentari PNL si PMP, dat fiind ca acordul cu UDMR e in pericol. O decizie finala ar urma sa fie luata azi, scrie HotNews.

 

Liviu Dragnea stie ca nu se poate baza pe toti parlamentarii PSD si ALDE, cativa fiind in mod clar de partea lui Grindeanu. In aceste conditii, ca sa fie sigur ca motiunea de cenzura trece, ar mai avea nevoie de voturi de la membri PNL si PMP.

 

Amanarea votului ar fi perfect legala. Constitutia Romaniei (Art. 113) prevede ca "Moţiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere", fara a da insa un termen pentru votarea motiunii.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22