Orban: Consultăm toate organizaţiile PNL pentru a stabili cum mergem la discuţiile cu preşedintele

I.g. | 21.06.2017

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după adoptarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, că organizaţiile judeţene ale partidului au fost invitate să se pronunţe, în acest weekend, asupra strategiei de urmat în vederea consultărilor pe care preşedintele Iohannis le va face cu partidele parlamentare pentru a desemna un nou candidat pentru funcţia de premier.

Pe aceeași temă

 

”Când am fost ales preşedinte, am spus un lucru simplu: toate deciziile importante ale partidului vor fi luate cu consultarea bazei partidului. Mâine la 11:00 am convocat Biroul Executiv pentru a analiza situaţia şi pentru identificarea posibilelor căi de urmat pentru PNL. După şedinţa acestui Birou Executiv, în tot cursul weekend-ului vom declanşa consultarea bazei partidului în fiecare filială judeţeană, iar la finalul acestei consultări, luni, vom avea o reuniune a Biroului Politic Naţional împreună cu grupurile parlamentare pentru a stabili strategia PNL”, a declarat Orban.

 

Șeful PNL a mai spus că obiectivul liberalilor este să ”scoată de la butoane” PSD: ”Pentru ca România să poată să meargă înainte trebuie să scăpăm şi de a doua gaşcă din PSD, gaşca Dragnea – Olguţa – Firea. Doar când toţi pesediştii vor fi trimişi acasă lucrurile vor reveni la normal în România”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22