Tariceanu s-a sucit. Brusc, apreciaza integritatea: Orban nu-i bun de premier; probleme penale

E.b. | 23.06.2017

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, apreciaza brusc integritatea si spune ca Ludovic Orban, liderul PNL, nu este bun de premier, fiindca are probleme penale. "Sa presupunem ca PNL vrea sa faca majoritate, dar cine e premier? Orban?", se intreaba Tariceanu.

Pe aceeași temă


 

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a enumerat, la Romania TV, criteriile pe care trebuie sa le respecte viitorul premier al Romaniei.

 

"Sigur ca integritatea poate sa fie printre alte criterii, dar nu e singurul criteriu. (...) Nu poti sa pui pe cineva care nu are o minima experienta, asa cum v-am spus, in administratie, la nivel politic inalt, nu are o carte de vizita profesionala care sa-l recomande. E foarte greu", a declarat Tariceanu, la Romania TV.

 

Cat despre o varianta vehiculata de PNL, pentru Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban nu se califica, pentru ca nu are "o carte de vizita care sa-l recomande profesional".

 

In plus, "vorbeste gura fara el", a spus Tariceanu referitor la solicitarea lui Orban pentru alegeri anticipate.

 

"E frecvent la Orban. Vorbeste gura fara el. Un partid demagogic. Un partid care e presul de sters al presedintelui. Sa presupunem ca PNL vrea sa faca majoritate, dar cine e premier? Orban? Hai sa radem. Daca la Inalta Curte, Orban va fi condamnat, ramane PNL fara presedinte. Astea sunt problemele lor. Le urez numai de bine", a declarat Tariceanu.

 

Presedintel Senatului a facut astfel trimitere la procesul pe care liderul liberal il are la ICCJ, dupa ce a fost achitat in prima instanta pentru coruptie.

 

Si Calin Popescu Tariceanu este judecat la aceeasi Inalta Curte pentru marturie mincinoasa, intr-un dosar despre care a spus mereu, cu obstinatie, ca a fost fabricat de "sistemul paralel".

 

****************************

 

Numele lui Ludovic Orban a fost lansat ca potential premier de Alina Gorghiu. Fosta sefa PNL a spus joi, la Timisoara, ca, daca PNL va propune un premier, acesta va fi Ludovic Orban.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22