Gabriela Firea sugerează că viitorul premier ar putea să nu fie un membru al PSD

E.b. | 24.06.2017

Gabriela Firea, primarul Capitalei şi o apropiată lui Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, la România TV, că în cadrul PSD există câteva nume propuse pentru funcţia de prim-ministru.

Pe aceeași temă

 
   

 

Pe lista scurtă se află şi persoane care nu au carnet de partid.
 

"Am trecut prin unul din cele mai dificile episoade din istoria PSD. Nu ne-am dorit sa trecem prin asa ceva. Ne-am trezit in fata situatiei si nu am putut decat sa o gestionam cum am putut mai bine. Regret ce s-a întâmplat. PSD a ieşit mai întărit, am arătat unitatea partidului. Veţi vedea că la votul pentru noul guvern vor fi mai multe voturi pentru decât au fost la moţiune. Eu însămi am vorbit cu mai mulţi colegi, nu le dau numele, care nu au votat la moţiune. Mi-au spus că li s-a garantat că moţiunea nu trece şi că vor primi posturi în ministere. Am vorbit cu ei şi au garantat că vor vota noul guvern", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

 

"Ne dorim să analizăm mai multe candidaturi de prim ministru. Vrem un om care să fie onest, un profesionist. Să ştie să coordoneze echipe, să ştie să-şi impună respectul. (...) Până la această oră, sunt patru, cinci propuneri de candidaţi, şi colegi din partid, şi oameni de stânga, care au colaborat cu noi. Pe listă sunt şi doamne. Mă bucur că sunt şi doamne. Femeile sunt extrem de eficiente, organizate. Sunt convinsă că vom alege cu mult mai mult discernământ, de această dată. Următorul premier va trebui să recupereze întârzierile. Orice proiect pe care vrem sa il avem finalizat anul viitor, trebuie inceput anul asta".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22