Propunerea PMP pentru funcția de premier la consultările de la Cotroceni: Siegfried Mureșan

Dora Vulcan | 26.06.2017

Chiar Traian Băsescu - despre care Digi 24 a anunțat că va fi candidatul PMP la funcția de premier, la consultările de la Cotroceni - a fost cel care a anunțat numele candidatului la funcția de premier: Siegfried Mureșan, europarlamentar, raportor al UE pentru buget și purtător de cuvânt al PPE.

Pe aceeași temă

 

 

 

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, raportor al UE pentru buget și purtător de cuvânt al Partidului Popular European este propunerea PMP pentru postul de premier, cu care partidul a fost luni, la consultările de la Cotroceni.

 

 

Anunțul a fost făcut chiar de președintele PMP, Traian Băsecu, la ieșirea de la consultări. Numele lui Băsescu a fost fost anunțat ca sigur de Digi 24 înainte de consultări.

 

 

Băsescu a spus că PMP, ca partid de opoziție, este obligat să facă o propunere fie și pentru a nu-i lăsa cale liberă controversatului Tudose și PSD, un partid capabil să-și demită pentru niște ambiții interne propriul guvern.

 

Dacă vor decizie funcție de voturi, atunci decizia președintelui este deasupra lor - a spus Traian Băsescu, invocând forța pe care o are în acest moment președintele Kaus Iohannis. 

 

 

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, că formațiunea pe care conduce va face o nominalizare pentru funcția de premier, dacă Partidul Național Liberal (PNL) nu va face acest lucru.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22