Scântei în PSD.Pleşoianu:Nu voi vota un guvern cu Mihai Tudose.Nu sunt bătaia de joc a nimănui

I.g. | 26.06.2017

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a scris, pe Facebook, că nu va vota noul guvern avându-l premier pe Mihai Tudose, „deoarece ar fi împotriva tuturor lucrurilor în care cred” și că nu este ”bătaia de joc a nimănui.

Pe aceeași temă

 

„Am spus că, după moţiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. ...Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi ÎMPOTRIVA tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bătaia de joc a NIMĂNUI! Este LAMENTABIL ce s-a întâmplat azi...”, a scris, luni, Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook.

 

Deputatul PSD a mai precizat, în același comentariu de pe rețeaua de socializare, că #insistă” ca nimeni din partid să nu încerce să-l convingă de altceva, deoacere nu va accepta un guvern PSD-ALDE care îl are în frunte pe Mihai Tudose: „Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct”.

 

În urmă cu o săptămână, Liviu Pleșoianu amenința conducerea partidului că va avea ”zile negre” cu el. Votez mâine moţiunea numai pentru că eu am convingerea de nezdruncinat că Ponta şi Grindeanu sunt doar rotiţe ale Sistemului. Dar, începând de mâine şi cât voi mai fi în acest partid, conducerea actuală a PSD va avea zile negre cu mine! Cum să nu consulţi parlamentarii partidului înainte să te apuci să negociezi aşa ceva cu UDMR??? Este Inadmisibil! Punct. Nu mai merge aşa”, preciza, tot pe Facebook, lunea trecută, Pleșoianu. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22