Turcan: Acuzațiile de plagiat care-l privesc pe Mihai Tudose rămân; va purta acest stigmat

E.b. | 27.06.2017

Acuzațiile de plagiat aduse lui Mihai Tudose, nominalizat de PSD pentru funcția de premier, rămân. El va trebui să poarte această responsabilitate, consideră Raluca Turcan, liderul deputaților PNL.

Pe aceeași temă

 

 

"Acuzațiile de plagiat rămân și probabil că domnul Tudose va purta această responsabilitate și acest stigmat pe tot parcursul carierei domniei sale. De altfel, am și spus-o din prima secundă în care am auzit că domnul Tudose va fi propunerea PSD-ului, că au niște standarde destul de scăzute în ceea ce privește competența celor care îi reprezintă în funcții publice. Însă, până la urmă, PSD-ul are majoritate și trebuie să-și asume să gestioneze această majoritate pentru că oamenii au votat.

 

Dacă domnul Tudose este cel mai bun reprezentant al PSD-ului și care să poată să pună în aplicare un program de guvernare al PSD, atunci soluția este tot la ei. Noi nu putem decât să sancționăm public și prin vot deciziile PSD-ului și tot ceea ce practic își vor propune să nu respecte din programul de guvernare", a declarat Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

 

Potrivit Raluică turcan, "această criză politică a fost generată de PSD, fără niciun fel de responsabilitate față de investiții, față de ceea ce așteaptă oamenii în momentul de față din perspectiva bunăstării pe care și-o doresc".

 

"Așadar, noi am considerat din prima secundă că această criză trebuie stopată cât mai repede și tot ceea ce am câștigat în intervențiile în plan extern ale președintelui Klaus Iohannis să putem valorifica în țară și să dăm o politică predictibilă și stabilă. De aceea, cred că decizia de a stopa această criză și de a nominaliza propunerea de premier care are in spate și o majoritate parlamentară declarată este una corectă și în total acord cu ceea ce așteaptă oamenii.

 

Oamenii așteaptă politici guvernamentale în interes public, un curs de schimb stabil, astfel încât să nu plătească rate mai mari la bănci, să nu se împrumute mai scump, au cu totul și cu totul alte preocupări decât o răfuială de tip mafiot pe care PSD a exersat-o", a menționat Turcan. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22