Mișu Negrițoiu despre Tudose: ochi bulbucați de la chermeza PSD. Voia să-i fac nepoata director

Dora Vulcan | 27.06.2017

Misu Negritoiu, schimbat luna trecuta de la conducerea ASF din ordinul lui Dragnea, după scandalul cu fondul privat de pensii, povesteste pe Facebook întâlnirea sa cu Mihai Tudose într-un avion.

Pe aceeași temă

 

 

 'Eu l-am intilnit o singura data, intr-in avion de seara Iasi-Bucuresti, cu ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza cu organizatia locala de partid, cind mi s-a adresat ironic cu "domnul Presedinte" care nu prea trece pe la Parlament si in final "sa-i fac nepoata director". Sa-l caut. Nu l-am cautat, drept pentru care m-a chemat in octombrie 2016 la audieri in faimoasa comisie pe care o conduceau", scrie Misu Negritoiu.

 

Fostul presedinte ASF a publicat acest comentariu la o postare a jurnalistei Oana Osman, redactor sef al publicatiei economice online Profit.ro, care a distribuit un text scris de Liviu Iancu despre Mihai Tudose.

 

 

 

 

Comentariul lui Negrițoiu:

 

 

Liviu Iancu, autorul articolului postat de jurnalista Oana Osman povesteste intalnirea avuta cu Mihai Tudose in urma cu doi ani si jumatate pentru realizarea unui interviu.

 

"Mi-era jena sa apar in fata unui ministru asa, cu maseaua umflata si cu ochii bulbucati de nesomn, in dimineata aia geroasa de acum cativa ani. Dar cand in usa cabinetului a aparut Mihai Tudose, cu figura lui sifonata de caine shar pei, m-am simtit fresh ca o pustoaica de 17 ani, care face reclama la creme pentru ten. Parea ca Rothmans si Johnnie Walker i s-au incaierat dureros pe chip si ca lupta dureaza de multa vreme. Sub ochi i se odihneau doua pungi atat de mari, incat un cuplu de pensionari mai instariti ar fi putut face lejer piata cu ele. Chiar daca as fi intuit atunci ca va ajunge peste ani premier, tot n-as fi putut s-o pun de un selfie cu el. In timp ce dadeam mana mi-a poruncit cu glasul unuia care si-a prelungit petrecerea de Revelion cu cateva zile: - Lasa telefonul la secretara! Aici nu se intra cu aparate de inregistrat.", scrie jurnalistul Liviu Iancu.

 

”Am abandonat rucsacul și mobilul. - Mai ai vreun reportofon sau ceva tehnică pe tine? - Nu, am răspuns cu glas pierdut, și m-am temut că mă paște o percheziție. Trebuie să recunosc că prima mea impresie despre el a fost bună. Auzisem că ar fi omul Serviciilor, iar faza cu telefonul m-a dat pe spate și mi-a confirmat că are sânge de James Bond. M-a făcut în 15 secunde să mă simt important, nu un biet ziarist, ci un tip dur care vorbește lucruri confidențiale cu un mahăr lipsit de scrupule. (...) Au trecut doi ani și jumătate de atunci și nu mai țin minte mare lucru din ce mi-a zis, dar erau idei banale, de anul I la facultatea de turism. Vorbea despre lucururi pe care vrea să le facă, cu ce începe, cu ce continuă și tot așa, mândru de cunoștințele lui ca un adolescent care tocmai luase BAC-ul. Din două-n două vorbe arunca un organ sexual în focul discuției, iar majoritatea frazelor erau condimentate și cu un "să-mi bag..." - scrie Liviu Iancu.

 

Articolul integral, cu un portret al nou-desemnatului premier, AICI

 

Misu Negritoiu a fost revocat, luna trecuta, la initiativa PSD de la conducerea ASF

 

"Nici astazi nu inteleg si nu mi s-au adus la cunostinta motivele revocarii mele, iar procedura de revocare mi se pare din Balta Brailei, pentru ca nu respecta legea", a declarat miercuri Misu Negritoiu, presedintele ASF legat de revocarea sa. "Eu cred ca mi-am indeplinit mandatul si obiectivele. Eu am venit la ASF cu o misiune clara si cu sprijin politic clar. Din pacate dintre cei care mi-au dat sprijinul politic nu a mai ramas decat unul - presedintele Senatului. (n.a Calin Popescu Tariceanu). Nu mi-am imaginat ca voi sta 3 ani. Prefer sa ies scos de politicieni decat scos de DNA. Ma duc linistit ca mi-am facut treaba", a spus Negritoiu.

 

 

  

 

 

foto pagina de Facebook a jurnalistului Vasile Surcel

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22