Noul premier, concurență pentru Daea: mă duc să muncesc pentru ţară. Și alte vorbe de lemn

Dora Vulcan | 28.06.2017

Mihai Tudose a facut miercuri primele sale declarații în calitatea nou-dobândită de premier desemnat după ce Comitetul Executiv al PSD a votat lista viitorilor ministri. "Ma duc sa muncesc pentru tara!", a anunţat plin de elan Tudose.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Mesajele lui Tudose ar putea foarte bine să fie ascultate pe muzică patriotică motivațională din vremurile comuniste. Fundalul sonor ar fi întru totul adecvat registrului în care noul premier comunică. Ca o reclamă la ciocolata cu rom. Interesantă e și gestica noului premier: pe cât e de mare, pe atât a încercat să se facă de mic, îngrămădindu-se ca un pui neajutorat în Daddy Dragnea.

 

 

"Am fost desemnat de catre dl presedinte Dragnea si ii multumesc inca o data, am fost votat de colegii din CEx si le multumesc, am fost desemnat de catre dl presedinte si ii multumesc. Vreau sa ma duc sa muncesc pentru tara, prioritatea e programul de guvernare", a declarat Mihai Tudose in conferinta de presa sustinuta alaturi de Liviu Dragnea după ce componența noului guvern a fost votată în Comitetul Executiv (CEx) al PSD - for de conducere al partidului. 

 

El a anuntat ca e nevoie de "un control politic foarte strict, aproape saptamanal" al activitatii ministrilor, "pana recuperam intarzierile".

 

Tudose a mai sustinut ca sunt "masuri importante la care s-a lucrat in ultimele doua saptamani", din cauza unor deficiente care au "potential de a ne crea probleme in indeplinirea programului".

 

"Toti membrii Guvernului vor raporta tot ceea ce fac prin fapte si nu prin declaratii", a anunțat victorios viitorul prim-ministru.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22