Transportul în București, gratuit. Nu pentru că-și ține Firea promisiunea din campanie

Dora Vulcan | 30.06.2017

Din cauza căldurii, bucureștenii nu vor mai avea unde să-și reîncarce portofelele electronice și abonamentele pentru transportul în comun.

Pe aceeași temă

 

 

Transportul în comun din București va fi gratuit, dar nu pentru că Gabriela Firea și-ar fi ținut promisiunea deplasată pe care a făcut-o în campania electorală ci pentru că angajații RATB care lucrează în gheretele de alimentare a cardurilor leșină pe capete din cauza condițiilor improprii de lucru. 

 

 

Numite pretențios ”centre de reîncărcare a cardurilor”, cutiuțele de metal sunt veritabile spații de exterminare pentru angajații RATB: la o temperatură a asfaltului pe care sunt instalate de 50-60 de grade, ele funcționează ca niște grătare de metal în care se prăjesc angajații a căror atribuție este reîncărcarea portofelelor electronice și a abonamentelor destinate transportului în comun. Iarna fac țurțuri iar vara se prăjesc precum guvizii, pentru că ”centrele” nu sunt dotate nici nu aer condiționat și nici cu instalații termice.

 

 

Centrele de reincarcare a cardurilor RATB vor fi inchise vineri intre orele 11:30-16:00 si sambata,de la ora 12:00 pana la sfarsitul zilei, din cauza caldurii, potrivit unui comunicat al RATB. Centrele de vanzare isi vor relua activitatea duminica, dupa programul normal.

 

In aceasta perioada, activitatea de control se va axa doar pe prevenirea si informarea calatorilor, spun reprezentantii RATB.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22