Rache, zisul pamfletar al Antenelor, consilier la cabinetul premierului. Expert în Marea Unire!

Dora Vulcan | 03.07.2017

Felix Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia optică", un amalgam de atacuri la persoană condimentate veninos împotriva celor demonizați de trust și vidanjate sub pretextul nobilei specii literare a pamfletului, va fi consilier de stat pe probleme de comunicare la cabinetul premierului Mihai Tudose. El oferă expertiză în Marea Unire.

Pe aceeași temă

 

 

 Felix Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia optică", un amalgam de atacuri la persoană condimentate veninos împotriva celor demonizați de trust și vidanjate sub pretextul nobilei specii literare a pamfletului, prin comentarea unor imagini ridicol photoshopate care circulă în spațiul virtual al Facebook, va fi consilier de stat pe probleme de comunicare la cabinetul premierului Mihai Tudose. El oferă expertiză în Marea Unire, proiect de care se va ocupa. Întrebarea e dacă Rache va gusta persiflarea, în consecință, a imposturii unei asemenea atribuții în care trebuie să se fi specializat serios la locul de muncă oferit de pușcăriașul Voiculescu.

 

 

Informatia a fost publicata de Pagina de Media si confirmata pentru HotNews.ro de surse guvernamentale. Rache se va mai ocupa si de proiectul centenarului Marii Uniri din 1918. El și-a preluat deja fotoliul, fiind deja văzut pe holurile Palatului Victoria. ​Ultima emisiune prezentată de Felix Rache la Antena 3 a fost vineri, 30 iunie.

 

Rache este autorul unei emisiuni la care erau prezentate imagini îndoielnice prelucrate în  photoshop care circulau pe Facebook, la care el adăuga comentarii veninoase, pe placul patronului trustului, aflat în pușcărie pentru corupție. 

 

În ultimii 20 de ani, Felix Rache a lucrat la Jurnalul Național, ca redactor-șef adjunct (publicația scrisă a Antenelor și a pușcăriașului Voiculescu), Evenimentul Zilei, Academia Cațavencu, Realitatea TV și Antena 3.

 

 



Ultima editie a emisiunii Deziluzia optica, realizata la Antena3, a fost difuzata vineri, informeaza sursa citata.




 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22