Premierul Tudose, precaut, aşteaptă săptămânal indicaţiile lui Dragnea

E.b. | 04.07.2017

Ca să nu o păţească precum predecesorul său, Mihai Tudose, noul premier, îşi ia măsuri de precauţie. El ar fi spus conducerii PSD că aşteaptă evaluări periodice de la partid.

Pe aceeași temă

 

 

Premierul a cerut evaluări cât mai dese de la partid și de la coaliția de guvernare, conform Digi24. De altfel, aceasta a fost o condiție pentru a accepta funcția de premier.

 

În fiecare săptămână, premierul Tudose vrea să afle de la colegii săi din PSD dacă guvernarea este pe direcția bună, dacă măsurile din programul de guvernare sunt în graficul de implementare.

 

De asemenea, Mihai Tudose vrea ca, lunar, să discute cu liderii coaliției PSD-ALDE, pentru a afla dacă aceștia sunt mulțumiți de activitatea sa și de activitatea miniștrilor din cabinetul pe care îl conduce.

 

Premierul cere astfel de evaluări în condițiile în care predecesorul său, Sorin Grindeanu, a rămas după șase luni în fruntea Guvernului fără sprijin politic pentru că stadiul proiectelor din programul de guvernare nu a fost satisfăcător, conform evaluării partidului.

 

Premierul vrea să știe chiar de la președintele PSD Liviu Dragnea dacă trebuie să accelereze implementarea unor măsuri sau dacă se află în grafic.

 

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22