Dragnea vrea ca Toader să ia o poziţie în ce priveşte scandalul de la DNA

E.b. | 05.07.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, la Parlament, că Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, va trebui să aibă în perioada următoare o poziţie cu privire la scandalul care planează asupra DNA.

Pe aceeași temă

 

Liviu Dragnea spune că ar fi o situaţie fără precedent, care necesită atenţie şi preocupare.
 

Cred că ministrul Justiţiei, în perioada următoare, va avea o poziţie. Este totuşi o situaţie fără precedent, cu poziţii publice din partea unor magistraţi importanţi, cu dezvăluiri de acolo, cu poziţii din partea unor procurori, audieri în CSM. Eu cred, părerea mea, că, cel puţin în această fază, ar trebui să fim atenţi şi în acelaşi timp preocupaţi”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă este necesară o suspendare a şefei DNA, conform Digi24.

 

El a subliniat faptul că Tudorel Toader va trebui să aibă o poziţie „într-un fel sau altul”.

 

Nu am numit-o eu, deci nu stă în competenţa mea să fiu mulţumit sau nemulţumit. Domnul preşedinte e liber să aibă mulţuirile şi nemulţumirile dumnealui”, a completat preşedintele PSD, întrebat dacă este mulţumit de activitatea Laurei Codruţa Kovesi.

 

Dragnea susţine că această situaţie va trebui să aibă o finalitate, în condiţiile în care este o stare „destul de neplăcută”.

 

Cred că este afectată încrederea în, nu ştiu neapărat dacă în justiţie, în sistemul judiciar în ansamblu. De asta cred că într-un fel trebuie să se finalizeze ceva, e o stare destul de neplăcută cu un sistem care dacă nu se mai bazează pe încredere, nu mai este eficient”, a spus Dragnea.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22