Tudose îl eclipsează pe Daea: Firea are dreptate că Bucureștiul e Capitală

I.g. | 05.07.2017

Premierul Mihai Tudose a avut, miercuri, mai multe interventii televizate, in timpul carora a explicat ce proiecte are in vedere pe timpul mandatului la Palatul Victoria. Printre altele, seful Guvernului a Spus ca primărita Gabriela Firea "are dreptate" cand spune ca Bucurestiul este Capitala, ca nu e important "cine o are" (referirindu-se la centura Capitalei - n.r.), ci "sa o avem cu totii", si i-a cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, vizite "inopinante" pe santiere.

Pe aceeași temă

 

 

In cadrul unei conferinte de presa comune cu ministrul Cuc, premierul a fost intrebat daca metroul si centura Capitalei vor trece in administrarea Primariei Generale, in conditiile in care mai sunt ani multi de lucru la cele doua mari proiecte de infrastructura, scrie Ziare.com.

 

"Se va lucra cu vizite periodice intre Capitala si minister - ori la minister, ori la primarie. Fiindca doamna primar general are dreptate cand spune totusi ca Bucurestiul este Capitala, este cel mai mare oras al tarii, cei mai multi oameni care au asteptari aici, este motor economic al Romaniei. Stabilim un cadru institutional, fiindca nu putem sa stabilim noi doi (Tudose si Cuc - n.red.) acum cu metroul. Specialistii vor gasi solutii pe baza acordului si a principiului de colaborare dintre cei doi actori - primarie si minister. Valabil si la centura", a răspuns Tudose. Acesta i-a cerut ministrului "un sistem de verificare, de vizite inopinante pe santier", dar si anuntarea celor care "nu fac treaba" si sanctiuni administrative sau contractuale "acolo unde se poate".

 

Referitor la centura Capitalei, Tudose a spus: "Centura este mai complicat si am picat de acord ca vom face o analiza. Cei de la Transporturi si specialistii de la Capitala vor face o analiza sa vedem cum va fi mai bine, ca nu e important cine o are (in administrare - n.red.), important este sa o avem cu totii, sa fie bine", a declarat premierul, dupa o intalnire cu edilul general si cu cei sase primari de sector.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22