Summitul Iniţiativei celor Trei Mări de anul viitor va avea loc la Bucureşti (surse)

E.b. | 06.07.2017

Summitul ”Iniţiativei celor Trei Mări” de anul viitor va avea loc la Bucureşti, urmare a propunerii făcute de către preşedintele Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

 
 

 

Aceată propunere a fost acceptată de participanţii la reuniunea de joi de la Varşovia, conform News.ro, care citează surse oficiale.

 

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi, la Summitul „Iniţiativei celor Trei Mări” (Baltică – Adriatică – Neagră), care are loc la Varşovia şi la care invitat special este preşedintele SUA, Donald Trump.

 

În cadrul reuniunii, preşedintele Iohannis a propus ca summitul din 2018 să se desfăşoare la Bucureşti, au precizat sursele citate, care au arătat că propunerea a fost acceptată.

 

La Summitul „Iniţiativei celor Trei Mări” participă şefi de stat şi reprezentanţi ai acestora din 12 ţări din Europa Centrală şi de Est: Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

 

Iniţiativa celor Trei Mări” urmăreşte să ofere susţinere politică pentru o mai bună cooperare şi interconectare a economiilor statelor din spaţiul geografic cuprins între cele trei mări - Adriatică, Baltică şi Neagră - în domenii precum energie, transporturi, telecomunicaţii sau protecţia mediului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22