Dragnea dă undă verde pentru schimbarea şefului Fiscului:am cerut analiza activităţii ANAF

Dora Vulcan | 17.07.2017

Dragnea i-a cerut premierului Tudose “sa analizeze foarte atent activitatea ANAF-ului”. El spune că nu este nemultumit de activitatea Fiscului, ci doar că nu este "fericit" cu ea. Înainte de plecarea de la Palatul Victoria, Grindeanu a spus că-l sfătuieşte pe Tudose să schimbe conducerea ANAF.

Pe aceeași temă

 

 

”Nu este o evaluare. Este a doua informare pe care o face premierul și unii miniștri. Concluziile sunt bune, lucrează în continuare pentru că au mult de recuperat. Eu i-am cerut premierului să monitorizeze foarte atent și cu maximă rigoare activitatea ANAF-ului și ne-a asigurat că așa va face.

 

 

De asemenea, ne-a explicat că impozitul pe cifra de afaceri ar fi produs efecte bune într-o anumită măsură, dar ar fi afectat companiile din România care plătesc și muncesc corect (...) Trebuie văzut cu foarte multă atenție cum facem ca profitul real înregistrat de anumite companii în România să fie impozitat corect aici în România.

 

 

Am discutat cu premierul și despre creșterea gradului de colectare și l-am rugat să facă o analiză foarte atentă a activității ANAF și să ia măsurile necesare (...) I-am spus să ia orice măsură necesară pentru a eficientiza activitatea ANAF”, a declarat Liviu Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22