Ponta: Dragnea anunţă în fiecare zi câte o gogoaşă doar ca să arate că el e şeful

E.b. | 17.07.2017

Liviu Dragnea a devenit o ţină pentru Victor Ponta. Îl ironizează din nou. De data asta, spune Ponta, are speranţa că liderul PSD va renunţa să anunţe în fiecare zi, de la partid, câte ”o gogoaşă”, doar pentru a arăta că el este şeful.

Pe aceeași temă

 

Ma bucur ca ratiunea a castigat si nu se schimba sistemul de impozitare - sper ca Premierul Tudose sa "ingroape" si cealalta traznaie numita "impozitul pe gospodarie"!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativa si de un ANAF nepolitizat care sa combata evaziunea fiscala, screi Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Mai sper sa terminam cu acest sistem care face numai rau unei bune guvernari - Dragnea anunta in fiecare zi de la Partid cate o gogoasa umflata ca sa arate ca el e "Seful" si Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpira sa o respinga cat mai delicat ca sa nu se supere prea tare!

 

O guvernare eficienta se face doar cu autoritatea Prim Ministrului acceptata si respectata, cu masuri economico- fiscale stabile si predictibile si cu ministri pusi pe criterii de competenta (nu de slugarnicie fata de "Seful Suprem" sau de apartenenta la TelDrum sau CJ Teleorman)!, conchide Ponta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22