Andrei Pleșu, despre Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Nicuşor Dan şi PNL

E.b. | 19.07.2017

Klaus Iohannis este o prezenţă tonică, în timp ce Liviu Dragnea este greu de înţeles, iar Nicuşor Dan a scăpat din mână partidul, spune Andrei Pleşu, la Digi24. „Cât despre liberali - spune Pleşu -, sunt un monument de obscuritate".

Pe aceeași temă

 

 

Despre Klaus Iohannis:

 

„La ora asta, pe scena politică e prezența cea mai tonică, într-un fel. Ai senzația că la acest nivel lucrurile se petrec normal, că există o atititudine predictibilă, coerentă și am impresia că și eficientă. Își joacă foarte bine rolul”, a spus Andrei Pleşu, la Digi24.

 

 

Despre Nicușor Dan:


(Întrebat dacă a fost dezamăgit de Nicușor Dan) „Mărturisesc că da. Dar poate nu-i vina sa, poate e vina mea că m-am lăsat amagit. Eu nu cred că e de rea intenție, cred că el vrea binele, cred că a și făcut bine, dar nu i se potrivește acest rol. El a scăpat din mână această formație politică, care a rămas un fel de ONG destul de incoerent”, a spus Pleşu.

 


 

 

Despre Liviu Dragnea:

 

„Gândirea domnului Dragnea e un subiect care mă depăşeşte. E mult prea complexă, prea nuanţată, prea abilă ca eu să pot să mă pronunţ. Nu pot. Aşa cum nu înţelegi orice pagină din Hegel sau din Kant, nu poţi să înţelegi nici orice declaraţie a domnului Dragnea. Când îi spune unui ministru să facă mai repede rost de experiență, ce să înțelegi? Exeriența e un maldăr de idei, dacă nu iei repede câte ceva, se cheamă că ai rămas fără. Nu poţi înţelege tot ce spune un om atât de subtil”, susţine Pleşu


 

Despre PNL:

 

Cât despre liberali, pentru mine (spune Andrei Pleşu) sunt un monument de obscuritate, eu nu înțeleg ce se întâmplă acolo. N-au ambiții, n-au oameni, n-au strategii? Chiar nu e nimeni în stare să facă din partidul ăsta ce era odată, cât de cât?

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22