Fostul deputat Cristian Boureanu, trimis în judecată pentru lovirea unui polițist

E.b. | 19.07.2017

Cristian Boureanu a fost trimis în judecată în cazul incidentului de acum o lună, atunci când ar fi lovit un poliţist. Iubita lui Cristian Boureanu, care a participat la toată scena, este acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe aceeași temă

 

 

Cristian Boureanu este acuzat de trei infracţiuni de ultraj. Procurorii spun că poliţistul lovit de fostul deputat a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale, după ce mâna i-a fost prinsă în portiera maşinii şi a fost lovit cu genunchiul în zona inghinală.

 

Iubita lui Cristian Boureanu, care a participat la toată scena, este acuzată de mărturie mincinoasă în favoarea fostului deputat, conform Digi24.

 

Pe data de 9 iunie Cristian Boureanu a fost oprit de o patrulă a poliţiei rutiere. Era băut, spun poliţiştii, dar nu se afla la volan.

 

Procurorii arată în referatul cu propunerea de arestare preventivă în cazul lui Cristian Boureanu că ”infracţiunile reţinute în sarcina inculpatului nu reprezintă un incident izolat în viaţa acestuia, în sensul că înculpatul are în prezent calitatea de suspect într-un dosar penal ce are ca obiect fapte de agresiune fizică şi verbală la adresa fiicei sale”.

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22