Deputatul PSD Adrian Solomon despre cei care folosesc Facebook în exces: sunt #dilibau

Dora Vulcan | 19.07.2017

Deputatul PSD de Vaslui Adrian Solomon, presedinte al Comisiei de Muncă, vestit pentru amenințarea cu moartea la adresa lui M.R.Ungureanu, dar și pentru foarte multe alte derapaje, spune despre cei care au cont de Facebook că nu mai au soare sau intuneric și că folosirea în exces te face #dilibau.

Pe aceeași temă

   

 

 

"Cel care are Facebook nu mai are - nu ca relatii - nu mai are soare, nu mai are intuneric, nu mai are lumina, nu mai are nimica, sta cu ochii numai in televizorul ala.

 

Daca cineva a dorit sa faca din niste oameni normali niste oameni tembeli a reusit, prin acest sistem.

 

Tocmai prin faptul ca te capteaza, te atrage, prin tot felul de glumite, lucruri simpatice, iti mai baga cate un mesaj din asta cu rezist cu nu stiu ce.

 

Si atuncea hashtag (#)dilibau scrie pe toata lumea care foloseste in exces aceasta¬Si taota lumea are tendinta de a folosi in exces. Ideea mea - e mai bine asa. Ca daca ma apuc eu sa comentez va dati seama ce iese. Mai bine sa nu am facebook."

 

 

 

înregistrarea de la televiziunea locală Media TV, preluată de Realitatea TV:

 

 

 

Hotnews amintește că Solomon este celebru pentru alte cateva declaratii si gesturi controversate, precum sugestia de amenintare cu moartea la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu in 2012, caruia i-a transmis ca va avea "soarta lui Aldo Moro" daca trece prin Barlad fara anunte autoritatile locale..

 

 

 

Background

 

 

Declarațiile controversate ale lui Solomon

 

 

 

"Se-aude ca domnul Mihai Razvan Ungureanu ar vrea sa vina pe 1 Mai. Eu ii transmit public, ca sigur are urechi care s-auda, ca daca are nesimtirea, ca tupeu are cat cuprinde, sa vina in Barlad si sa nu anunte autoritatile, sa nu opreasca la primarie sa afle ce-i doare pe barladeni de la primarul municipiului Barlad va avea nu soarta lui Tariceanu, ci soarta lui Aldo Moro. Si asta nu-i o amenintare, e o asigurare, domnul prim-ministru. Sa vii tu in Barlad si sa nu te opresti pe la primarie, sa n-ai bunul simt sa suni la primarie inainte ca vii", spunea atunci Solomon in conferinta de presa a Partidului Social-Democrat die la Barlad, din 23 aprilie 2012.

 

 

 

 

  • În 2007, din postura de viceprimar al Barladului, Solomon l-a intampinat pe Calin Popescu Tariceanu, pe atunci prim ministru, cu un mars funberu cantat de o fanfara, in semn de protest ca Tariceanu a vizitat orasul fara sa anunte oficialitatile, scria în noiembrie 2016 Adevărul. 

 

 

 

  • In timpul protestelor impotriva gazelor de sist din 2012, Solomon a jurat cu mana pe biblie in fata a 8.000 de oameni ca va lupta impotriva extragerii gazelor de sist, noteaza Adevarul. La sase luni dupa, in decembrie 2012, imediat dupa alegeri, si-a schimbat radical parerea argumentand ca nu era suficient de informat cand marsaluia pe strazile Barladului alaturi de miile de oameni care militau impotriva fracturarii hidraulice.

 

 

  • In noiembrie 2016, Solomon a fost grosolan cu Iolanda Staniloiu, o lady pe care nici măcar presa nu a reușit să o vulgarizeze, secretar de stat, la acea vreme, în ministerul tehnocrat al Muncii, intreband-o: "Serios, sunteti bunica care ne cearta?", după care a invitat-o sa iasa din sala amenințând-o că nu o va mai primi la Comisie dacă nu-și schimbă atitudinea. 

 

 

  • In 2014, Adrian Solomon declara ca este "comunist, dar unul iluminat": "Sunt un pesedist adevarat si nu ma dezic de calitatea mea de membru de partid si nici de structura mea socialista si chiar, de multe ori, comunista. Cine are ceva de comentat sa vina sa-mi contraargumenteze. Da, recunosc ca sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care accepta armonia sociala si nu are in programul sau politic lupta de clasa."

 

 

lista declarațiilor lui Solomon care s-ar putea încadra în sfera nefirescului, înspre halucinant nu se oprește, însă, aici. Canalul youtube are o ofertă extrem de generoasă la capitolul special numit Adrian Solomon, deputat PSD de Vaslui.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22