Ministrului Carmen Dan i s-a spus in biserica despre starea reala a Politiei VIDEO

E.b. | 24.07.2017

Un politist si un primar PSD i-au spus in fata ministrului de Interne Carmen Dan, chiar in biserica, care este, in opinia lor, adevarul despre problemele cu care se confrunta zi de zi politistii.

Pe aceeași temă

 
 

S-a intamplat duminica, in timpul ceremoniei de inmormantare a politistului Sorin Vezeteu, ucis in gara Burdujeni din judetul Suceava, conform ziare.com.

 

"Anul asta am facut o singura tragere pana la jumatatea asta de an si la televizor apare nu stiu cine si spune ca noi suntem antrenati. Nu suntem antrenati! Cu pistoalele amarate pe care le avem, vom trage de doua ori pe an, de verificare. Asta este realitatea din teren, doamna ministru", le-a spus un politist oficialilor prezenti in biserica la slujba de inmormantare.

 

La randul sau, primarul din Dumbraveni Ioan Paval, fost edil PNL dar ales pe listele PSD in 2016, s-a lansat in critici dure la adresa guvernantilor.

 

"Mi-e rusine sa vad la sold un pistol Carpati de pe vremea bunicilor nostri. Mi-e rusine ca masina (politiei) e stricata, cand este o interventie, nu poate sa plece. Mi-e atat de rusine ca traiesc intr-o tara in care de 27 de ani alegem oameni in Parlament si 4 ani dupa 4 ani ne povestesc ca vor face bravuri si nu fac nimic", a declarat primarul, lasandu-i pe cei prezenti muti de uimire.

 

 

 

Declaratiile au fost inregistrate si postate pe Facebook de un jurnalist de la Realitatea TV.

 

Un poliţist i-a spus ministrului Carmen Dan în biserică ce nu o să audă niciodată de la un sindicalist la televizor sau la minister: Nu suntem antrenați, nu suntem pregătiți!

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22