O noapte printre giganţii de la Antipa

Fara Autor | 30.07.2017

2017 / 08 / 04

Pe aceeași temă

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită vineri, 4 august 2017, pe copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani să petreacă o noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ! 

În prima parte a serii micuţii vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame au parte de un somn liniştit, apoi vor viziona filme documentare despre viaţa fascinantă a animalelor, oferite de către Da Vinci Learning. Înainte de a adormi, copiii se vor delecta cu unele dintre cele mai frumoase poveşti clasice ale copilăriei, scrise de autori precum Fraţii Grim sau Hans Christian Andersen, printre care se numără şi Răţuşca cea urâtă, Frumoasa din pădurea adormită, Cenuşăreasa, Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, Rapunzel, Scufiţa Roşie, Croitoraşul cel viteaz, Hansel şi Gretel etc. Basmele vor fi citite de redactorii Editurii RAO, partenerul din acest an al programului O noapte printre giganţi

Sosirea micuţilor este stabilită pentru ora 21.00, iar părinţii sunt aşteptaţi să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8.30, după ce copiii au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului, Delaco Fan Brânză. Înscrierea participanţilor se face în limita a 20 de locuri. 

Costurile de participare sunt de 200 lei/copil; 300 lei/doi fraţi; 400 lei/trei fraţi. 

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” sărbătoreşte anul acesta 150 de ani de la naşterea lui Grigore Antipa, cel care a fost considerat un deschizător de drumuri în mai multe domenii ale ştiinţei, dar mai ales întemeietorul în forma actuală a Muzeului Naţional de Istorie Naturală din România. Unul dintre obiectivele importante ale Muzeului este acela de a continua viziunea inovatoare a fondatorului său şi de a păstra aceeaşi tradiţie a excelenţei până în zilele noastre, adresându-se tuturor celor care doresc să cunoască biodiversitatea lumii. 

Detalii pe pagina de Facebook a Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22