Întrebat pe cine alege între Ponta şi Dragnea, Tudose răspunde: Nu am idoli în viaţă

E.b. | 31.07.2017

Premierul Mihai Tudose a fost întrebat, la Antena3, pe cine ar alege între Victor Ponta şi Liviu Dragnea, el răspunzând că nu are idoli în viaţă.

Pe aceeași temă

 


La întrebarea ”Victor Ponta sau Liviu Dragnea”, Mihai Tudose a răspuns: ”Nu am idoli în viaţă. Nu vreau să trăiesc viaţa altcuiva”, a spus Tudose, la Antena3, conform News.ro


Chestionat de ce este aşa de încruntat, premierul a replicat: ”Aveţi impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în ţară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată”. El a mai spus că, atunci când este vorba despre implementarea unei măsuri din programul de guvernare, dorinţa sa cea mai mare este să ducă la ”mai bine pentru cetăţeni, mai bine pentru oameni”.

 

Despre sine, Tudose spune că este ”un tip ambiţios care încearcă tot timpul să demonstreze că se poate mai mult şi mai bine”.

 

Ultima carte pe care a citit-o este ”Groapa” de Eugen Barbu, a spus Tudoase. ”Practic am terminat-o de când sunt premier. O să râdeţi, tata e bucureştean, jumătate din familie e din Bucureşti, am trecut prin nişte locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo şi am recitit cu mare drag. E şi o realitate cruntă”, a precizat el.


Întrebat dacă l-au deranjat comentariile în care a fost asemănat cu locotenentul klingonian Worf din seria Star Trek, Mihai Tudose a precizat: ”Nu, nu m-au deranjat. Atât timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o şansă”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22