Protestele angajaţilor din penitenciare încep cu pichetarea Ministerului Justiţiei

E.b. | 01.08.2017

Angajaţii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) îşi vor notifica angajatorul, începând de marţi, în legătură cu refuzul de a face ore suplimentare.

Pe aceeași temă

 
 

Anunţul aparţine lui Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din ANP, care a precizat că treptat activitatea se va bloca.

 

"Începând de azi notificăm angajatorul că refuzăm să mai facem ore suplimentare", a anunţat Dumitraşcu, conform News.ro, apreciind că aceasta va duce la blocarea activităţii.

 

El a reclamat că în teorie orele suplimentare ar trebui să se recupereze, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna. De asemenea, Dumitraşcu s-a referit şi la numărul insuficient de angajaţi.

 

Conform lui Sorin Dumitraşcu, următoarea etapă a protestelor va fi pichetarea şi a precizat şi că Ministerul Justiţiei va fi acţionat în instanţă, după care vor fi organizate proteste la sediile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi Ministerului Justiţiei.

 

"Vor fi asigurate servicii minimale, pază şi suraveghere, iar celalte servicii vor fi încet încet blocate, pentru că nu mai există acel fond de timp pentru a le efectua", a precizat liderul sindicaliştilor din penitenciare.
 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22