Și Tudose dă vina pe «greaua moștenire»: Trebuie să recuperăm aproape un an jumătate de nimic

E.b. | 02.08.2017

Premierul Mihai Tudose vorbește, într-un interviu acordat Agerpres, despre posibilitatea ca o parte din achizițiile pentru dotarea Armatei să fie făcute cu ajutorul industriei naționale de apărare, dar și despre dotările pentru situațiile de urgență. El pledează pentru refacerea integrală a sistemului de intervenție.

Pe aceeași temă

 

Legea vaccinării și cea privind plafonarea indemnizațiilor de creștere a copiilor ar putea fi adoptate joi de către Guvern, dacă au toate avizele necesare, a declarat premierul Mihai Tudose

 

''Am renunțat la cele 15 milioane de euro, fiindcă am considerat că nu este bine din nou să cârpim. (...) Am pus o întrebare (...). Arafat mi-a spus o cifră — 600 de milioane (de euro — n.r.), aproape 800 dacă le luăm pe rând. Și am găsit banii respectivi'', a spus Tudose, conform Agerpres.

 

În interviu, șeful Guvernului vorbește și despre execuția bugetară pe primul semestru, despre măsurile fiscale, despre pensiile speciale, dar și despre relația sa cu președintele Klaus Iohannis și cea cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

 

Tudose spune că "un nou proiect politic în interiorul partidului'' nu are șanse de reușită.

 

Premierul vorbește și despre perchezițiile făcute în sediul Guvernului de către Direcția Națională Anticorupție


Mihai Tudose:... Ce vreți? Avem o problemă. Nu putem s-o rezolvăm decât dacă o recunoaștem și o punem în dezbatere publică. Ceea ce mă face poate un pic mai dur este faptul că până acum parcă n-a văzut-o nimeni și nimeni nu s-a ocupat de ea și nu înțeleg cum am ajuns să avem 250.000 de copii nevaccinați, din nou să vorbim în august despre manualele din septembrie și așa mai departe. Iertați-mă, poate exagerez sau poate nu e neapărat foarte diplomatic, dar altfel nu se poate — trebuie să recuperăm câteva luni sau aproape un an jumătate de nimic. 

 

CITESTE TOT INTERVIUL

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22