Trump apare cântând ”Creep” într-o parodie animată: Obama nu s-a născut în SUA

I.g. | 03.08.2017

Donald Trump apare cântând o versiune a melodiei ”Creep”, un hit al trupei Radiohead, într-o parodie animată creată de un grup care se recomandă drept un colectiv de cetăţeni întristaţi şi ruşinaţi de ”imbecilitatea” preşedintelui american şi a actualului guvern, informează nme.com.

Pe aceeași temă

 

Grupul Hateiohead a lansat recent pe internet parodia animată intitulată ”Tweet”, care satirizează comportamentul controversat al preşedintelui american şi activitatea sa pe platforma de socializare Twitter, folosind melodia ”Creep”. ”Voi publica un mesaj pe Twitter, te voi distrage... Nu observi ce fac aici? Obama nu a fost născut aici (în SUA, n.r.). Este din Kenya”, apare Donald Trump cântând în videoclipul publicat de Hateiohead.

 

”Pielea închisă la culoare te face lipsit de valoare. Eu sunt alb, deci sunt special”, sunt alte versuri. Videoclipul se încheie cu imaginea lui Donald Trump închis într-o celulă, cântând: ”Locul meu nu este aici. Trist”. Recent, cântăreţul britanic Peter Bywaters a susţinut că i-a fost refuzat accesul în SUA din cauză că l-a interpretat pe Donald Trump într-un mod ironic în cadrul unui spectacol pe care îl susţinuse în urmă cu un an.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22