Bicicletele SUNN – performanta dincolo de provocari

Fara Autor | 07.08.2017

Dupa o perioada dificila, in care a intampinat numeroase provocari, fabrica Manufacture Française du Cycle a acceptat sa porneasca pe drumul recuceririi pietei franceze si, ulterior, a celei europene. Astfel, in doar doi ani de la cumpararea fabricii Cycleurope din Machecoul si a marcii de biciclete Sunn de catre Intersport, productia acestora s-a triplat! In martie 2017, s-au implinit deja 4 ani de cand grupul Intersport a rascumparat uzina de biciclete Sunn, asigurand un rulaj anual de 200.000 de biciclete.

Pe aceeași temă

 

 

“Suntem deja la nivelul planificat, ba chiar facem ceva pasi mai departe”, a marturisit Yves Salaün, director general la MFC. “Pentru relansarea unei combinatii de succes e bine uneori sa vii cu rezultatele diferitelor experimente anterioare.”

 

La inceputul lui 2017, Veloteca, unul dintre cele mai apreciate magazine de biciclete din tara, a adus in premiera in Romania o gama impresionanta de biciclete Sunn, pe care practicantii de enduro, downhill si all-mountain le asteptau de multa vreme.

 

Bicicletele Sunn sunt prevazute cu tuburi hidroforme la marginile proeminente. Aceasta constructie imbunatateste atat aspectul general, cat si caracteristicile dinamice ale cadrului, reducand efectul de rasucire din timpul pedalarii si optimizand flexibilitatea verticala. Forma conica a tubului ajuta la optimizarea rigiditatii suspensiei din fata.

 

Nu avem nicio indoiala ca bicicletele SUNN sunt o revelatie in adevaratul sens al cuvantului – experienta oferita de acestea asigura o adevarata aventura de doua roti! In prezent, sunt extrem de populare in Franta, insa, treptat, bicicletele SUNN devin internationale, fiind vazute de intreaga lume ca fiind un adevarat promotor al experientelor complete, care nu lasa loc de improvizatie! Mai mult, brandul francez isi propune ca in 2018 sa isi extinda colaborarea, avand in vedere cateva tari europene limitrofe, precum Spania, Anglia, Italia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia, precum si fostele colonii franceze.

 

In plus, compania de biciclete Sunn isi doreste sa abordeze si o alta nisa, cea a bicicletelor electrice. Obiectivul lor? De a cuceri 20% din piata si apoi de a creste odata cu ea.

 

,,Ne dorim sa re-locam anumite activitati la Machecoul, investind in atelierul de vopsitorie mai ales, deoarece vom putea cumpara cadrele curate din Asia, fara cutiile de carton protectoare. Astfel, vom putea incarca mai multe intr-un container si vom eficientiza costurile. De fapt, ne orientam oarecum si spre alti parteneri europeni pentru a incerca productia cadrelor chiar aici in Europa!”, au declarat persoanele responsabile de productia bicicletelor Sunn.

 

Compania Sunn este o emblema pentru tot ce inseamna biciclete, biking sau sporturi extreme pe doua roti. Astazi bicicletele Sunn sunt disponibile si in Romania, prin intermediul magazinului Veloteca. Intra pe site-ul Veloteca si descopera noua colectie! Luna aceasta beneficiezi de o reducere de 10% la orice model ales din aceasta gama.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22