Trump, după marșul extremei drepte: uneori, e nevoie de proteste pentru a ne vindeca

Dora Vulcan | 20.08.2017

Presedintele american Donald Trump a transmis mai multe mesaje, sambata seara, ca urmare a manifestatiei extremei drepte si a contramanifestatiei de la Boston.

Pe aceeași temă

 

 

 Folosind pentru acest lucru contul sau de Twitter, asa cum ne-a obisnuit, liderul de la Casa Alba a transmis initial un mesaj despre agitatori si despre politistii prezenti la manifestatii. "Se pare ca sunt multi agitatori anti-politie in Boston. Politistii par duri si inteligenti! Va multumesc.", a scris Trump, fara a preciza la cine se refera. The Guardian scrie insa ca ar fi facut referire la antifascisti si antirasisti.

 

 
 



Apoi, Trump a continuat laudele la adresa oamenilor legii, despre care a spus ca au facut "o treaba foarte buna", asemenea primarului Marty Walsh:
 

Looks like many anti-police agitators in Boston. Police are looking tough and smart! Thank you.

 
 



 

A urmat inca un mesaj care a starnit comentarii ironice pe Internet, dupa celebrul "covfefe": "Tara noastra mareata a fost divizata decenii la rand. Uneori, ai nevoie sa protestezi pentru a vindeca si ne vom vindeca si vom fi mai puternici decat inainte!", a scris Trump, doar ca initial, in loc de cuvantul "heal" (a vindeca), a scris "heel" (calcai./toc/ticalos), scrie USA Today citată de ziare.com.

 

 

 

Our great country has been divided for decades. Sometimes you need protest in order to heal, & we will heal, & be stronger than ever before!

 
 


 

 

In cele din urma, in al patrulea mesaj, Trump i-a salutat pe protestatari: "Vreau sa-i aplaud pe multii protestatari din Boston care se declara impotriva fanatismului religios si a urii. Vom fi in curand toti ca unul!".

 

I want to applaud the many protestors in Boston who are speaking out against bigotry and hate. Our country will soon come together as one!

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22