Liberarea condiționată a lui Gigi Becali, revocabilă: l-a amenințat pe directorul de la Jilava

Dora Vulcan | 22.08.2017

Sindicalistii din Administratia Penitenciarelor afirma ca liberarea conditionata a lui Gigi Becali ar trebui revocata pentru ca acesta l-ar fi amenintat pe directorul Penitenciarului Jilava. Becali escaladează și spune : "la mintea lor de doi lei, ei cred că se poate orice"

Pe aceeași temă

 

 

 

Comunicatul Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP):

 

"Luni, 21 august 2017, am solicitat conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelormasuri ferme in legatura cu amenintarile pe care fostul detinut Gheorghe Becali, aflat in perioada de supraveghere dupa liberarea conditionata, a reunoscut public ca le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

 

Ex-detinutul Gheorghe Becali a intervenit in direct intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 (ora 17.43) unde a afirmat cat se poate de explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu a aprobat o noua invoire pentru varul sau, inca detinut, Victor Becali. 

 

Consideram ca se impune sesizarea instantei de executare a pedepsei privative de libertate in legatura cu revocarea liberarii conditionate, dar si a organelor de urmarire penala pentru infractiunea de ultraj in forma calificata, fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)."

 

"O sa vedeti voi ce o sa patiti voi, criminalilor”, striga Becali, intr-o emisiune la Romania TV, la un reprezentant al Administratiei Penitenciarelor.  

 

Becali spune ca i-a dat niste mesaje directoarei de la Jilava in care ii spune: “nu va e rusine, ma, pentru ce distrugeti voi un bunic?"

 

 

 

 

 

 

Reacția lui Becali la solicitarea sindicatului

 

Contactat telefonic, Becali a declarat că nu se teme că va reveni în închisoare. "La mintea lor de doi lei, ei cred că se poate orice. Cum să ceară revocarea eliberării? Sunt tâmpenii.Da, am dat mesaje. Și ce? Nu am emoții", a spus Becali pentru GSP.RO.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22