Dragnea: sistemul de justiție nu se învârte în jurul lui Iohannis. Nici al lui Kovesi sau Lazăr

Dora Vulcan | 25.08.2017

Șeful PSD Liviu Dragnea minimalizează impactului modificărilor anunțate de ministrul de Justiție Tudorel Toader și spune că, oricum, acestea vor trece prin Parlament. Omite să spună, însă, Dragnea că deține majoritatea în Parlament.

Pe aceeași temă

 

 

 

 "Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Iohannis sau in jurul lui Kovesi sau (Augustin) Lazar", a spus Dragnea ca reacție la criticile aduse de cei numiți la modificările propuse de ministrul Toader. 

 

 

"Dumneavoastra aveti impresia ca Romania trebuie sa mearga inainte sau inapoi dupa ce dorinte are Klaus Iohannis? Nu. Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Klaus Iohannis, nici a lui Kovesi, nici a lui Lazar" a spus Dragnea, cu un aer teatral, mimând enervarea la limită.

 

 

Declarația e menită a exemplifica eterna duplicitate a șefului PSD: după ce miercuri a spus că nu este de acord cu propunerile făcute de Tudorel Toader în sensul scoaterii președintelui țării din circuitul numirii șefilor de Parchete, acum Dragnea, prin întrebarea retorică formulată lasă de înțeles că criticile aduse lui Toader sunt neîntemeiate și că România nu se învârte în jurul celor care au criticat modificările propuse de ministru.

 

 

Numai că nu despre dorințele șefului statului și ale șefilor de Parchete este vorba ci despre subordonarea politică a Justiției. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22