Stere Gulea despre legile Justiției: de parcă că o bandă de hoți așteaptă să dea lovitura

Dora Vulcan | 01.09.2017

Regizorul Stere Gulea a spus, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, că modul în care puterea PSD-ALDE încearcă să schimbe legile justiției i-a dat sentimentul că e o bandă de hoți care acționează când adoarme stăpânul.

Pe aceeași temă

 

 

 

„Tu stai ca o bandă de hoți și aștepți momentul în care să dai lovitura. Ăsta e sentimentul pe care l-a creat nenorocitul ăsta de ministrul al Justiției cu propunerile pe care le-a făcut. Ai sentimentul că e o bandă de hoți care stă la pândă să vadă dacă au adormit stăpânii și să dea lovitura. Ăsta e sentimentul pe care îl ai, că ești urmărit să nu adormi, să nu ai impresia că lucrurile s-au liniștit”, a spus Stere Gulea.

 

 

„L-am văzut pe omul ăsta care se spune că e o somitate. Nu îl înțeleg. Dacă tu ești o somitate, chiar așa să vii să-i crezi pe oameni niște proști, că astea nu sunt dom'le adevarate, nu ați înțeles. Păi, oamenii sunt proști? De asta se revoltă, ca dovadă că mi-am ieșit din... Cum să nu te revolți? Păi tu vii să întorci justiția la anii 2000 pentru că ți-o cere Guvernul și vrei să rămâi ministru cu orice preț. Dacă ești un om care știi drept, ai fost rector, ce ai fost, trebuie să ai puțină demnitate profesională, nu se poate așa, a mai spus regizorul.

 

  „Dacă nu ieșeau atunci treaba era făcută. Da, dom'le, i-au votat 3 milioane de oameni, dar mai există restul de români care nu i-au votat. Sigur că e și vina românilor care n-au votat. Decât să stai în frigul din februarie mai bine te duceai la vot. E și vina noastră. Eu mă duc la vot din 90 încoace. E obligația ta de om responsabil față de copiii tăi, față de tine. Dar 3 milioane de oameni nu înseamnă toată țara”, a mai spus Stere Gulea.

 

 

Emisiunea integrala, AICI

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22