Dragnea vorbeşte despre probleme de comunicare în coaliţie; Tăriceanu nu vede nicio tensine

E.b. | 02.09.2017

Liderii coaliției de guvernare PSD - ALDE au convenit sâmbătă, la Mamaia, constituirea unui sistem integrat de comunicare PSD - ALDE - Guvern - Parlament. Tăriceanu: "nu s-a pomenit undeva ca o coaliție sau o guvernare care să nu aibă niciun fel de probleme".

Pe aceeași temă

 
 

Anunţul a fost făcut de către Liviu Dragnea, liderul PSD.

 

"Sunt probleme în primul rând de comunicare între Guvern și partide, între partide și Guvern și în cadrul grupurilor parlamentare și între membrii comisiilor de specialitate din Parlament. Am convenit astăzi — este o decizie importantă — să avem un sistem integrat și compact de comunicare PSD — ALDE — Guvern — Parlament în așa fel încât măsurile legislative, guvernamentale care se iau să poată să fie comunicate în timp real sau poate de la stadiul de intenție, și noi să le putem comunica în mod coerent și noi și colegii care au apariții publice", a precizat Dragnea, care a participat la o ședință a conducerii ALDE, conform Agerpres.

 

Potrivit acestuia, există de asemenea este o discuție care trebuie să fie încheiată săptămâna viitoare referitoare la responsabilitățile care vor trebui alocate secretarilor de stat, și a dat asigurări că relația sa cu liderul ALDE este una foarte solidă.

 

"Vom avea analize serioase asupra responsabilităților care au fost alocate fiecărui secretar de stat. Va fi o discuție cinstită și așezată funcție de dorințele și capacitățile fiecăruia, o discuție pe care o vom avea cu miniștrii. De asemenea dacă vor apărea probleme la nivel local, deocamdată nu sunt. Am stabilit un sistem de comunicare și de intervenție în așa fel încât aceste probleme să se regleze pe fond. Nu există tensiuni în coaliție. (...) Relația dintre mine și Călin Popescu-Tăriceanu este una foarte solidă, foarte sinceră și foarte puternică și pe această relație se bazează și relațiile din coaliție și susținerea majorității parlamentului", a mai spus liderul PSD. 

 

*********************

 

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE,  a declarat că nu există nicio tensiune în coaliția de guvernare, menționând că sunt anumite deficiențe pe partea de comunicare și a afirmat că "nu s-a pomenit undeva ca o coaliție sau o guvernare care să nu aibă niciun fel de probleme".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22