Iohannis a semnat decretul de numire a vicepremierului Ciolacu la Ministerul Apărării

Dora Vulcan | 06.09.2017

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care demisionarul Adrian Țuțuianu este eliberat din funcția de ministru al Apărării și prin care este numit vicepremierul fără portofoliu Marcel Ciolacu în funcția de ministru interimar, anunță Administrația Prezidențială.

Pe aceeași temă

 

 

 

"I-am acceptat demisia (lui Adrian Ţuţuianu -n.n.) ... Am vorbit cu domnul președinte Dragnea, am vorbit cu domnul președinte Klaus Iohannis și am trimis actele către Cotroceni cu propunere de interimar — domnul viceprim-ministru Marcel Ciolacu. (...) În acest moment, hârtiile sunt către Cotroceni", a declarat Tudose, la România TV


 

Țuțuianu a demisionat invocând proasta comunicare

 

Ministrul Adrian Țuțuianu a anunțat, marți, că i-a lăsat premierului Tudose demisia sa de la conducerea MApN. "Am lăsat o demisie, urmează ca primul-ministru să o aprecieze", a spus Țuțuianu, marți, la Antena3.

 

El a invocat "proasta comunicare" pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/salariilor de la nivelul sistemului militar.

 

"Eu am recunoscut în fața premierului că am greșit și în comunicarea cu domnia sa, pentru că nu l-am informat în timp util de această situație, și în al doilea rând că n-am comunicat în cursul zilei de astăzi cu presa (...) datorită programului, nu din alte motive. (...) I-am spus că, dacă asta e o soluție care repară lucrurile, eu mi-o asum pentru că sunt un om serios. Mi-a spus că această analiză o face domnia sa", a arătat Țuțuianu.

Ministrul Apărării a precizat că a avut, marți, o întâlnire cu șeful Executivului, în care premierul i-a reproșat modul în care a comunicat în privința salariilor și drepturilor personalului din sistemul militar.

 

Țuțuianu a dat asigurări că nu există probleme de natură financiară privind plata salariilor din sistemul militar. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22