Daniel Dragomir: Coldea avea nevoie de un braț armat în Justiție. A ordonat arestări

Dora Vulcan | 12.09.2017

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a spus, la Antena 3 ca Florian Coldea a ordonat arestari si ca, odata ce comisia parlamentara ii va ridica "opreslistea secretului" va vorbi. "Au fost si ofiteri acoperiti in justitie" și în media, iar pe cativa i-ar cunoscut, spune fostul ofițer anchetat de DNA.

Pe aceeași temă

 

 

 

 "Coldea avea nevoie de un brat armat in justitie. Coldea a ordonat arestari si in prezenta mea. In fata comisiei parlamentare care imi va ridica aceasta opreliste a secretului, voi vorbi", spune fostul ofițer anchetat în dosarul Black Cube.

 

 

 

 "Ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau si le trimiteau in instanta. Sperau ca cei din campul tactic sa dea decizii favorabile. SRI dadeau biletele si erau dictate complete de judecata. Erau relatii personale intre judecatori si ofiteri care erau implicati in campul tactic. Dumbrava sprijinea judecatorii sa ajunga in pozitii. A fost si prin santaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost si ofiteri acoperiti in justitie. Cand vorbim de ofiteri acoperiti intre procurori si judecatori se incalca grav Constitutia", a spus fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, la Antena 3, preluat de Hotnews.ro.

 

 

 

Fostul ofiter SRI  spus ca "orice serviciu utilizeaza" acoperitii din media, dar  "un ofiter acoperit din media care desfasoara activitati penstru sprijinul securitatii nationale este cu totul diferit de un acoperit din media care primeste pe mailuiri rechizitorii sau documente nepublice din dosar si are un singur ordin sa-l faca pe acel om sau pe acea persoana, sa o arate opiniei publice ca pe o persoana ca un infractor sau penal".

 

 

 

 "Pe cativa care au raspuns la ordinele Binomului, i-am cunoscut si personal, i-am vazut in biroul lui Coldea, dar nu stiu cum au fost sa faca acest lucru nu stiu. Nu a fost in beneficiul statului. A fost in beneficiul unei persoane", a mai spus Dragomir.

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22