Aparatele de fitness pentru picioare – ideale pentru antrenamentele tale de acasa

Fara Autor | 13.09.2017

Aparatele de fitness pentru picioare sunt din ce in ce mai cautate in prezent, fiind utilizate atat pentru tonifierea muschilor picioarelor cat si pentru antrenamente de tip cardio. Daca te-ai hotarat sa iti modelezi picioarele si sa ai o silueta care starneste priviri, aparatele de fitness pentru picioare sunt potrivite pentru tine.

Pe aceeași temă

 

Aspectul fizic conteaza foarte mult pentru imaginea noastra in societate, mai ales in sezonul cald cand purtam haine mai scurte si mai subtiri. Cui nu-i place sa starneasca priviri cu un corp bine definit care radiaza sanatate si energie, mai ales daca poarta haine care stau foarte bine pe el?

 

Este evident ca modelarea unei siluete de invidiat nu este un lucru usor, insa, cu putin efort, disciplina si dedicare poti obtine rezultatele dorite. Daca vei combina exercitiile realizate cu ajutorul aparatelor fitness pentru picioare cu o alimentatie echilibrata, slaba in carbohidrati (zahar, dulciuri, faina, orez, cartofi) si bogata in legume, fructe si proteine, vei avea rezultate in cel mai scurt timp.

 

Aparatele de fitness pentru picioare sunt concepute pentru a fi utilizate in confortul propriei locuinte si sunt adresate oricarei varste. Mai mult, daca te vei antrena 3 zile pe saptamana, cate 40 de minute minimum, cu ajutorul acestor aparate, vei avea parte de urmatoarele beneficii:

  • iti vei modela muschii picioarelor si ai feselor;
  • iti vei imbunatati rezistenta la efort;
  • vei inlatura stresul datorita adrenalinei;
  • iti vei imbunatati metabolismul si sistemul cardio-vascular;

 

In acest fel, vei fi din ce in ce mai motivata, iar muschii picioarelor se vor modela perfect pentru ca orice rochie sau pereche de pantaloni sa iti vina de minune. Totodata, aparatele de fitness pentru picioare fac orice pantof cu toc sa vina foarte bine pe un picior cu gamba conturata si tonifiata.

 

La Sport-Mag, un magazin online cu peste 10 ani de experienta in retail-ul sportiv, vei gasi o gama extrem de diversificata de aparate de fitness pentru picioare concepute pentru acasa, la preturi accesibile. In magazinul online vei gasi cele mai cunoscute branduri, precum: Body Craft, Sportmann, inSPORTline, Hiton, Body Solid si Scud.

 

Iata cateva din aparatele de fitness pentru picioare ideale pentru antrenamentele de acasa:

 

1. Bicicleta eliptica Scud Smart HD

 

http://revista22.ro/files/news/manset/default/bicicleta-eliptica-scud-smart-hd.jpgBicicleta eliptica Scud Smart HD este unul din cele mai eficiente aparate de fitness pentru picioare deoarece lucreaza intens atat muschii picioarelor cat si ai feselor. Mai mult, datorita manerelor mobile, muschii bratelor si ai abdomenului se contureaza intr-un ritm mai lent.

 

Bicicleta este conceputa pentru exercitii de tip cardio, si te poate ajuta sa iti maresti anduranta si sa slabesti pe termen lung daca pedalezi pentru minimum 60 de minute in ritm continuu, de cel putin 3 ori pe saptamana.

 

Aparatul de fitness pentru picioare Scud Smart HD este potrivit oricarei varste, poate fi utilizat cu usurinta in propria locuinta si nu necesita incalzire speciala inaintea unui antrenament. Mai mult, este un aparat care nu aplica forte mari asupra ligamentelor si articulatiilor, de aceea, poate fi utilizat atat de avansati cat si de cei care se recupereaza.

 

2. Stepperul cu manere inSPORTline Strong

 

Stepperul este unul din cele mai eficiente aparate de fitness pentru picioare deoarece poate fi extrem de solicitant si iti lucreaza intens muschii picioarelor si ai feselor. Mai mult, este conceput atat pentru sportivii incepatori cat si pentru cei avansati.http://revista22.ro/files/news/manset/default/stepper-cu-manere-insportline-strong.jpg

 

Stepperul vine cu doua corzi care iti permit sa iti lucrezi muschii din partea superioara a corpului iar pedalele sunt ajustabile pentru modificarea dificultatii exercitiilor. Dimensiunile foarte reduse ale aparatului fac ca acesta sa poata fi mutat si depozitat usor in orice colt al locuintei.

 

Printre beneficiile folosirii acestui aparat de fitness pentru picioare timp de minimum 30 de minute, de 3 ori pe saptamana, se numara:

  • antrenarea muschilor picioarelor (ischiogambieri, triceps sural si cvadriceps);
  • antrenarea muschilor fesieri (fesier mare si mijlociu);
  • antrenarea muschilor bratelor, umerilor, pieptului si ai abdomenului cu ajutorul corzilor;
  • imbunatatirea andurantei;
  • prevenirea bolilor osoase, musculare si a sedentarismului;
  • adaptarea metabolismului la eforturi intense;
  • imbunatatirea sistemului cardiovascular;
  • favorizarea pierderii in greutate;

 

3. Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl

 

Din seria de aparate de fitness pentru picioare ideale pentru acasa se numara si banda de alergare inSPORTline Sprynkl. Banda magnetica este conceputa atat pentru modelarea muschilor picioarelor si ai feselor cat si pentru exercitii de tip cardio. Aparatul simuleaza o pista de alergare cu o inclinare ajustabila, potrivita pentru orice varsta si pentru orice conditie fizica.

 

Exercitiile cu acest aparat de fitness pentru picioare pot fi foarte solicitante deoarece aparatul nu dispune de un motor electric iar punerea in miscare a benzii necesita forta propriilor picioare. Mai mult, partea magnetica va opune rezistenta pe 8 nivele pentru a mari efortul depus de muschii picioarelor, in functie de preferinte si de rezultatele dorite.

 

http://revista22.ro/files/news/manset/default/banda-de-alergare-magnetica-insportline-sprynkl.jpg

 

Banda de alergare este pliabila si incape foarte bine in orice colt al casei. Aceasta se poate folosi atat pentru slabit cat si pentru marirea andurantei. Daca vei folosi aparatul timp de 60 de minute, cate 3 zile pe saptamana, vei avea un tonus impresionant iar muschii picioarelor si ai feselor se vor modela perfect.

 

Daca esti in cautarea unor aparate de fitness pentru picioare eficiente si potrivite pentru utilizarea acasa, iti recomandam sa vizitezi site-ul Sport-Mag.ro. Aici vei gasi o gama larga de produse si articole sportive la preturi accesibile.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22