Dragnea le cere profesorilor să nu se revolte şi, din nou, dă vina pe greaua moştenire

E.b. | 13.09.2017

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților şi lider al PSD, a comentat anunțatele proteste ale cadrelor didactice.

Pe aceeași temă

 

 

Dragnea a fost întrebat de jurnaliști, miercuri, la Parlament, cum comentează faptul că profesorii vor salarii mai mari și au anunțat proteste.

 

"E bine să îl întrebați pe prim-ministru. Mi-a spus și mie premierul că a avut mai multe întâlniri în ultima perioadă cu mai mulți lideri de sindicat și aș vrea să vă dea el explicații. Deocamdată mă abțin, discutăm de niște măriri de salarii care deja s-au realizat. De asemenea, cred că ar fi bine să fim puțin mai responsabili, pentru că este vorba de cât poate duce această țară. Toți ne-am dori probabil ca într-un singur an să reparăm toate nedreptățile și toate inechitățile din ultimii 20 și ceva de ani.

 

Nu se poate și atunci trebuie să avem o abordare responsabilă, să le îndreptăm etapizat, în așa fel încât bugetul să susțină, să nu se pună în pericol echilibrul macroeconomic, dar în același timp și oamenii să simtă aceste măriri de salarii, pentru că dacă sunt gesturi bruște, este o bucurie de o zi, după care ajungem în situațiile în care s-au mai întâmplat în România, când se obțineau niște drepturi, niște măriri și imediat apărea suspendarea actului normativ și ele nu mai operau", a declarat Dragnea, conform Agerpres

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22